Galló Tímea

Összesen: 10 cikk

Rövid bemutatkozás

Az Alföld szívében láttam meg a napvilágot, egy forró júliusi napon. Egy tanyán nőttem fel, rengeteg állat között, amolyan magyar, kislány-Maugliként. Valójában egy teljes értékű családba csöppentem, majd költöztem fel Budapestre, hogy szerencsét próbáljak. Az írás szeretete kezdetektől elkísért, hol erősebben, hol kevésbé, de mindig jelen volt az életemben. Az iskola elvégzése után kipróbáltam magam egészségügyi témákban, mint újságíró. Ez a folyamat még ma is tart.  Az utóbbi időben elkezdtem mérhetetlen vágyat érezni aziránt, hogy meg-, illetve kiismerjem önmagam, és feltérképezzem, mit is várok a (tyúkszaros) kis életemtől.

Mi vagyok ma?

Egy tanácstalan lány, aki nyitott a világra, de önmagára sajnos még nem eléggé. Ezért folyamatosan azon rágódik, merre is áll arccal. Egy szerencsés lány, aki őszintén ki meri jelenteni, hogy megtalálta az igazit. Egy sportoló lány, akinek 2 éve belépett az életébe a mozgás, és az egészséges életmód, holott előtte mindkettőt csak képről ismerte.

Erősségek

Ennél a pontnál gondban vagyok, de szeretek főzni, állatokat pesztrálni (Maugli), empatikus és barátságos személyiség vagyok, és állítólag humorom is van, ezt mondjuk mások mondták. Szerencsésen magamévá tettem az egészséges életmódot, és ebben szeretek plusz információkat gyűjteni.

Amit leginkább szeretek

Enni mindenképp, szerencsémre egy séffel élek együtt, így ő abszolút partner a gasztronómia szeretetében. Gyerekkorom és születési helyem megköveteli, hogy ne csak a természet iránt legyek elkötelezett, hanem a forró, tikkasztó nyár iránt is. Így természetesen a víz szeretete is közel áll hozzám, de az erdők nyugodt, harmonikus világát is ugyanígy magaménak érzem, különösen, ha túrázásról van szó. A szeretem listába tartozik még minden, ami mediterrán, minden, ami ló, és minden és aminek erősen köze van a metál zenéhez. Bármilyen kérdésetek van, keressetek, kérdezzetek, érdeklődjetek ezen az e-mail címen: gallo.timea@bordo.hu